Bra att veta

Inför ditt Besök hos oss så finns det ett par Saker som kan vara Bra att Veta.

Tänk på Detta:

  • Hunden ska vara Ordentligt Rastad före Behandlingen.
  • Kom ihåg att inte ”Tycka Synd” om din Hund om den verkar osäker vid ÖverLämningen då detta oftast bara gör Hunden ännu mer osäker. Försök hellre Stödja hunden genom att ’Låtsas Som Ingenting’.
  • Det förekommer att vi fotar våra kunder under behandlingen för att senare publicera dem på Sociala Medier. Vänligen meddela innan besöket om vi inte har tillåtelse att använda bilder på din hund på Salongens Sociala Kanaler.
  • Vi Specialiserar oss på Piffiga VardagsFrisyrer och klipper inte automatiskt efter RasStandard om det ej efterfrågats. Ring för mer information.
  • Tovutredning går aldrig att göra helt FriktionsFritt. Några få isolerade tovor går Självklart att reda ut men är Pälsen generellt misskött och tovig så kommer vi att ordinera en Kort Frisyr. Hundens Bästa går alltid Först.
  • Klipp helst din Hund med jämna mellanrum Året Runt för att undvika att pälsen tovar ihop under Vintern. Då minimeras risken för hudeksem och andra åkommor som kan uppstå då pälsen är tovig och bakterier/fukt stängs in. En Varm Jacka kan skydda Hunden mot kylan.

Avboka minst 24 timmar innan din Bokade Tid annars kommer vi att skicka ut en Faktura på minst Halva Priset av vad ditt Besök skulle ha kostat eller Debitera detta vid Nästa Besök.

Billy och Asta håller koll på Salongen!

31117811_1643882225660589_7405306831360229376_njpg

Billy (till Vänster) är Salongens alldeles egna Maskot!