Inackordering för din hund!

Vi på FunkyDog erbjuder nu även hundpassning!

Hur Fungerar det hos oss?

Du måste Alltid ringa oss och göra en Bokning för att lämna in din Hund.

Du kan sedan komma förbi med din Hund under våra Ordinarie Öppettider.


Vad Ingår i Priset?

Två Måltider.
Flertalet promenader per Dag.
Husrum och Sällskap dygnet runt tillsammans med andra Hundar och Personal.


Viktigt!
Om din Hund äter medicin eller behöver annan SpecialVård så ber vi dig att informera oss om Detta. Om din Hund äter specialfoder så ombeds du ta med dig det vid överlämnandet av din Hund.

Övrig Information:

Din Hund kommer spendera dagarna i Hemmiljö eller med Personalen och andra Hundar på Salong FunkyDog, där den får röra sig fritt i vår Lokal. Här finns tillgång till vatten, fasta mattider, en mysig bädd att vila i och en KissPaus under dagen

Efter arbetstid så kommer din Hund att få följa med en av oss i Personalen hem, eventuellt tillsammans med andra inackorderingar.

Din Hund kommer få spendera dagarna i en bekväm miljö hemma hos någon av oss i Personalen, eller på Salongen.
Hundarna får kontinuerlig socialisering och Stimulans av varandra. Samt att de alltid har tillgång till att socialisera med Personalen.
Vi satsar på att din Hund ska må så Bra som möjligt och få det den behöver under den tid den är i vår Vård.Hur ser ett Dygn hos oss ut?
Dagen börjar hemma.
Här bor Hunden i hemmiljö, tillsammans med en av oss ur Personalen. 
Frukosten serveras på morgonen innan det bär av mot Salongen. Första Promenaden på morgonen blir den Långa Promenaden till Jobbet.
Väl på Salongen så får din Hund vara med oss under arbetsdagen. Hunden får självklart välja om den vill vara med oss när vi jobbar eller om den föredrar att Mysa i köket, där den fortfarande kan gå mellan som den Behagar. När arbetsdagen är slut Promenerar vi tillbaka hem där din Hund har tillgång till allt den behöver för att Må Bra. Innan läggdags tar vi en sväng på de trevliga Promenadstråken i Hägersten och/eller besöker en av HundrastGårdarna i området.

Priser per dygn:

Vardagar: (Måndag-Fredag)


  • Liten hund: 380:-  (Enstaka dygn 480:-) 
  • Mellanstor hund: 400:-  (Enstaka dygn 480:-)
  • Stor hund: 450:-  (Enstaka dygn 550:-)

Helger: (Lördag-Söndag)

  • Liten hund: 380:-
  • Mellanstor hund: 400:-
  • Stor hund: 450:-

Om du bara behöver passning dagtid så kan vi eventuellt erbjuda detta, ring oss så kan vi diskutera saken.


Vi tar tyvärr inte emot löptikar pga säkerhetsskäl. Då alla hundarna kommer att dela på uttrymmet så vill vi inte riskera att det sker tjuvparningar.